Welkom op de website van Thijs Grond&Groen!

Sinds 2008 is de 39-jarige Thijs van Zwieten actief als ZZP-er met zijn gelijknamig genoemde bedrijf "Thijs Grond&Groen". Vanuit zijn agrarische achtergrond, de opgedane ervaring in loondienst bij geotechnische onderzoeksbedrijven en daarnaast het hobbymatig aanleggen van tuinen bij particulieren was destijds de stap naar kleine zelfstandige voor de hand liggend. Het bedrijf is uitvoerend vanaf het woonadres van fam. Van Zwieten aan Het Meer 213 te Heerenveen. Sinds 2016 is Thijs Grond&Groen een V.O.F. geworden i.v.m. de samenwerking met echtgenote Annemiek van Zwieten. 

De "Grond-tak" betreft het geotechnisch boren. Geotechnisch boren houdt in dat er grond wordt geboord voor onderzoek (grondmonsters steken, grondlaag beschrijven en plaatsen van pijlbuizen), waterputten en milieu. De werkzaamheden gebeuren handmatig of in te huren op een machine.

De "Groen-tak" betreft het aanleggen en/of renoveren van uw tuin. Thijs Grond&Groen gaat met u in overleg en werkt samen met u naar een prachtig eindresultaat. Soms kan het heel eenvoudig zijn om uw buitenleefruimte weer op te frissen; bijvoorbeeld door slechts de bestrating een nieuwe eigentijdse look te geven of een iets complexere aanpak waarbij de gehele tuin op de schop gaat met een geheel nieuwe indeling. Met onze verse graszoden kunnen wij de puntjes op de i zetten en heeft u in 1 dag een prachtig gazon!

Ook kunt u tuinproducten zoals tuinhout, stenen/tegels, zand, grond, bemesting, graszaad etc. bestellen en/of machines inhuren.

Bekijk deze website, wij helpen u graag verder!