Welkom op de website van Thijs Grond&Groen!

Sinds 2008 is Thijs van Zwieten actief als ZZP-er met zijn gelijknamig genoemde bedrijf "Thijs Grond&Groen". Vanuit zijn agrarische achtergrond, de opgedane ervaring bij geotechnische onderzoeksbedrijven en veldwerkbureaus en daarnaast het hobbymatig aanleggen van tuinen bij particulieren was destijds de stap naar kleine zelfstandige voor de hand liggend. Het bedrijf is uitvoerend vanaf het woonadres van fam. Van Zwieten aan Het Meer 213 te Heerenveen. 

De "Grond-tak" betreft het geotechnisch & milieukundig boren. Geotechnisch boren gebeurt zowel handmatig als machinaal en de boorbeschrijvingen zijn hierbij van groot belang voor de onderzoeken. Milieukundig boren gebeurt veelal handmatig en hierbij wordt gewerkt volgens de BRL SIKB protocollen, deze monsters gaan voor onderzoek naar de laboratoria waarna diverse adviesbureaus hier rapportage van maken.

De "Groen-tak" betreft het aanleggen en/of renoveren van tuinen ofwel de zgn. "CO2-ruimten". Thijs Grond&Groen gaat met u in overleg en werkt samen met u naar een prachtig eindresultaat. Soms kan het heel eenvoudig zijn om uw CO2-ruimte weer op te frissen; bijvoorbeeld door slechts de bestrating een nieuwe eigentijdse look te geven of een complexere aanpak waarbij de gehele tuin op de schop gaat met een geheel nieuwe indeling. Als dealer van Suslight brengen wij ook verlichting aan en met onze verse graszoden kunnen wij de puntjes op de i zetten en heeft u in 1 dag een prachtig gazon!

Ook kunt u tuinproducten zoals tuinhout, stenen/tegels, zand, grond, bemesting, graszaad etc. bestellen en/of machines inhuren.

Bekijk deze website, wij helpen u graag verder!